turkiet om en timma !

Kan inte fatta det riktigt :) hihi.
Nu sitter jag och laddar in musik tll mobilen min, det är en del kan jag lova. Haha.
Allt är färdig packat och klart nu. Så nu väntar jag bara att komma iväg :)

ses den 12e :)


imorgon<3

Tänk, imorgon vid den här tiden sitter vi på planet gumman. Du och jag. Tillsammans.


hejdå sverige, hello turkey :D

Hemma .

Har varit hemma nu ett tag men har inte haft tid att sitta vid datorn, plus att det spöregnade och åskade förut så var inte så pepp på att blogga. Jag menar, man vill ju inte se ut som om man fått en elchock när man går ifrån datan, eller hur? ;)
Pappa kom och hämtade mig med motorcykeln och det var väldigt skönt att åka! Nu har det äntligen kommit lite värmet hit och då ska jag och Elin iväg på onsdag, hahh. Jaja, jag tror iallafall det är varmare där. :)

Pappa och jag drog ut en sväng på Kisa när vi kom hem. Sen ut till sommarro och fika, mysigt :)
Imorgon åker jag, Millan och pappa till stan och köper min mobil. Det blir bra! Fatta att jag har stått ut med den här mobilen ett bra tag nu alltså! (för att vara mig!)
Anyway, nu ska jag inte störa er fritid, haha, pusspåer :)

seyah'll
Jeansen och linne (& under; bikinin) jag köpte förra veckan, vad tycks? :)


Hemresa snart .

Ska snart hem nu. Det har varit underbart här :) Om inte mindre sängen alltså, fyfan, tror aldrig jag sovit så gott i hela mitt liv :D
Ikväll blir det att umgås med min Denise, sådeså :L

seyah'll

Ganska dåligt samvete..

..pågrund av att jag och Bella fick värsta ryck och sminka oss något otroligt! Jag skojar inte om jag säger att jag hade sex lager foundation. Hur orkar man ha det? Jag bara andades ut och kände att jag blev 1 kg lättare när jag tvättade av mig det, phuu :)

Oj, Bella ligger och snackar i sömnen. Men? Hon är ju vaken? Hm..
AHA, hon spelar spel på mobilen :D Tror jag? Haha..

Snart ska vi gå och ha en skönhetssömn i hennes föräldrars hästens säng. Göttans va? Dom är nämligen borta några dagar på Öland tror jag..
Vi var väldigt duktiga med maten förut, blev pommes och hamburgare. Haha, svårt! Men gött var det :)
Hon vill skriva en liten text nu tror jag. Hennes fingrar saknar visst skolan och skrivandet ;)


tsss, det stämmer nog inte det där. men kanske att jag behöver lyssna mer på svenska lektionerna C sitter och kritiserar hur jag stavar hela tiden, fröken petig är hon. tro mig!!!
men iallafall så tycker jag att hon är sjuukt bra konstiigt noog , haha nevars hon är bara bra :) och hon är fräässsch dessutom, sitter och klunkar i sig cola, muuums :p men jag vill bara säga till dig casandra att jag älskar dig verkligen för den du är och att du aldrig gör dig till och försöker vara någon annan. puss på dig!
glöm inte min blogg ffs, gaabbby.blogg.se :D
( tror ni inte att hon ändrar alla stavfel jag gjorde nu eller?)

Hihi, tack gumman! :)

Men ja, Casandra Thorsell har också varit blond och pryd :) & korkad!/ gabriella



Hos belliii :)

Ja, är just nu hemma hos bella, mannerson den här gången och det är riktigt bra, för det var sjukt länge sen för att vara oss. Sist var Liseberg.
Men vi har nyss varit nere vid bryggan och badat, riktigt skönt faktist :) Länge sen jag bada i sjön nu. Men det blir väl mer av det i Turkiet..eller havet i och för sig :) Vi tog lite mysiga kort där också. Vilket vi gör ganska så ofta ;) Men ah, vet ni? Jag såg en utter under Bellas och deras brygga! :o Fyfan, jag höll på att dö där ett tag! Men Bella den jäveln trodde mig ju såklart inte. Men jag svär! Aldrig sett en sån grej förut..haha.
Efter badet gick vi upp och bada varmt bubbelbad. Även fast det inte var särskilt kallt i vattnet men det var ändå väldigt skönt :) Och det hände ju ett och annat i badkaret, men oj, det där kanske kan misstolkas! Tro mig, det är inte så illa som det låter! Men ja, ni vet var jag kommer vara det närmsta dygnet nu iallafall. Och om det är någonting har jag mobilen med mig all the time, bara att den dör snart! Men anyway; 0709724559 just nu. På måndag blir det andra bullar!

Nu ska vi gå och steka hamburgare :) Det blir FF ikväll ;)

seyah'll

5 dagar kvar . <3

... till värmen , och guuud vad jag ser fram emt det här !
idag vaknade jag med björki på min ena sida, eller vad man säger , hihi .
vi fck för oss att vi ville kolla i guinnies rekordbk, så sagt och gjort gjorde vi det :D
lite senare stack vi ner till torget där jag blev erbjuden att spela med nattvandrarna i yrkeskampen i rimforsa nästa lördag, fotboll alltså. Men som sagt jag är ju i Turket då. Sen mötte vi Milla som också hade blivit frågad. Fan vad kul det skulle varit om vi hade varit med båda två , men vafan , kommer fler chanser right ? :)
Vi kollade på när roy sjöng o lte så. Det var bra tyckte jag allt! Hans låtar är så speciella :)
Bella åkte hem med 13.15 bussen, likaså Milla.
Då åkte mamma och jag hem men åkte typ direkt till Linköpng, för att äntligen hämta pappa :) Blev lite småorolig att han inte skulle hinna hem innan vi åkte , men tur att det inte blev så då ..
Ja, annars längtar jag till på måndag kan jag säga! Vi ska in och köpa mobil då. Så det ska bli skönt att slippa den gamla samsung mobil som jag hatar! Blir ju också mer bilder i Turkiet om man säger så + att batteriet på Ipoden inte är så värst bra, ;)
Men ja, nu ska jag snart äta och kanske packa lite, fan dags nu :D
Imorgon drar jag till Bell.
Seyah'll♥

hejsanhello!

är hemma hos bästa elinpelin nu och vi kom precis hem från en behövlig promenad men usch vad jag hatar mördarbacken i rimforsa, den tar kål på mig :o speciellt med en kebabtallrik i magen!

påväg hem roade vi oss med att rulla ner för skolkullen eller vad man ska säga, och jag fick gräsfläck på mina nya jeans, hur fan lyckas man ? :o hah, jag ska säga er att om man heter casandra thorsell lyckas man fan med allt !

min egenskrivna sång : jag går till skolan, jag går till skolan, en vacker dag, en vacker dag.
haha!
ikväll blir det kanske att sova i klubbis om jag har orken ;)

byebye, nu ska jag vraa social med min vän :D

gammal bild på mig & elinpelin

dålig uppdatering, javet.

hej alla bloggläsare :p hah.
vad gör ni? :D
jag kom typ nyss hem från stan, har shoppat massor på rean, fick typ 5 plagg för 250:- lr något, inklusive ett par jeans sm kostade 300 förut :o :D meeee like :) jag hittade typ; två linnen & en kortärmad, en bikini, ett par jeans och en leopardmönstrad klänning. tyckte det var sådär lite lagom innan turkey :)
annars imorgon ska jag träffa min underbara vän elin, ska bli roligt, & vi hittar väl på något nice antar jag, det gör vi ju alltid :) åh, vad jag längtar till turkiet med henne! helt sjukt. sen på kvällen blir det att umgås med markus och aldin, mästerfiskarna vetni ;) hah
och vill ni veta en sak lr ? jag , casandra thorsell , längtar efter skolan :o sjukt :) men liksom, det är där man träffar alla kompisar, nu på lovena så känns det som att man bara träffar samma personer hela tiden, man saknar för många på loven! jag längtar ju verkligen inte tll prov och sånt skit, men kompisar! och en del lärare.

ikväll ska mamma och jag grilla, det kom vi på att vi ville göra sådär framåt halv 9 . så maten blir väl klar runt 11. hah, det blir nog bra :)
pappa ringde idag med, han sa att han inte kommer på onsdag, den dag han skulle va hemma....som vanligt då, i guess...saknar honom! vill att du ska vara hemma här hos oss hela tiden , fy.


takecare!
CASANDRA MARIA VENDELA THORSELL .

dagen/kvällen/natten igår :)

jag åkte till milla igår och vi sov i vindskydd uppe vid hallstad ängar & en del saker hann vi ju med :o haha, som t.ex ;

-. bada.
-. träffa djerf & tobbe :).
-. göra upp en eld.
-. vara uppe ett helt dygn och snacka hela tiden.
-. grilla marsmallows.
-. gå upp till klevberget klockan halv 4 på mogonen för att kolla på soluppgången.
-. somna för att sen bli väckt av att få kallvatten hälld över sig.
-. dansa runt lägerelden.


milla, du äger


TURKIET

iiiiiih :D det är fan inte långt kvar nu alltså . guu så kuuuuuuul :)
det kommer bli fantastiskt . mer än det :)

elin, du är bäst, kommer alltid vara! älskarey

godMORGON

omygod, klockan är halv 8 och casandra maria vendela thorsell är vaken..
jag hatar värme, där ljög jag, men på natten ska det vara kallt ! då verkligen hatar jag värme, uschans!
har knappt sovit ett dugg inatt försökte med att somna utan musik igår , men det var helt omöjligt .
jag måste ha musik innan jag somnar eller när jag somnar.
är det någon mer som behöver det ? :)

nej , nu ska jag ligga kvar här en stund och läsa skvallerblaskan mamma köpte åt mig igår, seyah'll .

förresten har jag beställt min älskade parfym från taxfree nu, happy !

för fan !

asssååååååååå blir så jävla sur ! att folk inte kan låta saker ligga . min mobil har blivit stulen ! fuck them !
men ibland verkligen älskar jag min pappa<3 han är sååååå bäst !

dagen blev ändå rätt bra med milla.
vi började med att fläskaaa så in i helvete . fick sen lite dåligt samvete och gav oss ut och sprang. hah.
efter det tänkte vi att det skulle vara underbart med ett dopp så vi cyklade ner till kisa men när vi kom  ner till gårn för vi skulle hälsa på millas mamma som jobbar där, sari, så sa hon att det var massa konstiga typer ute på udden . ( även kallade emosar ) så aja, vi stannade där ett tag och fikade på kärleksmums och saft :L
lite senare drog vi ett varv på kisa med emma . och vi var verkligen sugna på att bada så wtf, vad gör man ? man tar det som erbjuds . vi tog oss ett dopp i fontänen vid polishuset :) riktigt skönt actually , hah! vi kan få till'et alltså :) cyklade hem runt 12 och då hade min älskade mamma tacos färdigt åt oss :D mums<3

sedan på natten somnade vi runt 4 - halv 5 . hah . och inte nog med det hann vi med att krossa en lampa och nära inpå tortera oss själva :D hoho .

imorgon åker jag tll min älskade lovisa . du är förjävla bra ! ♥

bilder från kvällen/natten ;





2009 ~ 10 juli ~ fredag ~ 13.46

jaa hej ni :)
idag tog jag en låååång sovmorgon :) det är alltid skönt !
igår fick jag en Ipod av bror min :) eller inte direkt fick , ska låna den till turkiet oså :) så nu har jag laddat in över 200 låtar på den , det är faktist ganska tröttsamt , haha , lat eller vad ?
lite senare runt 3 kommer milla hit o det ska bli toppen :) hon sover här tills imorgon också och vi ska bara ha det mys , :)
förresten börjar jag få resfeber nu , och elin om du läser det här så vill jag bara säga att "taxfree" katalogen har kommit . sånt man kan köpa på planet asbilligt :D så om du vill ha något får du skriva till mig eller ringa :) verkligen as goda parfymer as billigt och godis o massa annat :D

men ajaa, ska fortsätta lägga in musik nu :)
ha det bra!
puss
casandra ,


becca min snäcka :)

åkte från kisa vid 12 eller något till malmslätt :) kom fram och möttes av en blodig becca :o nejmen, hon målade staketet rött så man kan nästan säga det iaf :D lite halv skraj blev man ;)
första vi gjorde va att gå bort till hennes mamma sen komma på att vi hade glömt nyckeln, greeaat (y) hah, inte så långt att gå igen men vi är tjockisar så vi klagar .. senare åkte vi in till ikano för becca skulle hitta ett par jeans , och det tog en jäääävla tid . men tillslut hittade hon ett par , jag själv köpte bara fika . ska vänta tills mamma och jag åker in och handlar sommarkläder till turklandet :) sen blir det en hel del shopping där nere kan man säga , och det gillas :D :D
kom hem och kollade klart på eva & adam . bästa <3
senare åt vi och lite och nu sitter vi här och kollar på andra delen av eva och adam , huh .
tror det blir en hel del garv ikv :D

p.s. var inte orolig becca! jag gillar din dialekt starkt <3 . d.s

RSS 2.0