Klarade uppkörningen!

Är hemma hos min bror nu. Har sovit här inatt oså. Imorse var det upp tidigt-närmare bestämt kvart över 7 gick jag upp. Pjuuu.. Hade körlektion runt halv 9 och det gick bra :) åkte sen hem till Markus igen och vila en stund sen runt halv 12 hade jag körlektion igen, uppkörningen! GODKÄND! yihooo. Skönt verkligen! Bara uppskrivningen som är kvar nu då och den sker på tisdag.

Se upp på vägarna nu gott folk ;)

Shakira



Finns det någon snyggare, mer perfekt och mer talangfull person än Shakira?



lite av vad jag fick med mig hem idag..




Bara lite av vad jag köpte. Var rejält shopping sugen idag, and so was mum. Så man får ju passa på :)

Övernattning med sarasnutt :)



Ny header.

Som ni ser har jag skaffat ny header. Eller Björki fixade det åt mig. Vet inte varför, men håll med om att det är lite roligare att skriva om man har lite variation på bloggen? ;)
Idag har det iallafall, som ingen kan ha missat, varit skolavslutning. Väldigt skönt faktiskt fast jag sakna sommarkänslan ju! Efter skolavslutningen stack de flesta tjejerna i klassen ner och fikade på Richt. Muuuums. Mysigt var det också.
Ikväll kanske jag drar till sommarnatta tillsammans med Emilia och Louise. Kul kul isåfall, dock känner jag att jag måste träna idag! Har inte tränat på hela veckan så kanske drar ut och springer en lååååångrunda istället. Får se lite hur jag gör! Här kommer lite bilder iaf :)




Bästa klassen, helt klart <3

Björki här...



Tjena alla mupphuven som läser Casandras blogg, nu är det Björki som tänkte skriva lite här faktiskt. (Observera att jag bara kallas Björki av Casandra, annars är jag och har alltid varit Bella) Hihi.
Nu sitter jag och har en liten lektion om stilmallar för Casandra, det är inte alltid så suuper enkelt men jag ska ju inte säga att jag är expert på det heller precis. För det vore en lögn HAHAH. Casandra tycker det är tråkigt nu för att jag skriver och hon måste blunda, fast hon äter ju glass så så jävla tråkigt bör det ju inte vara? Eller? Här kommer fina bilder :)


love you hihiihhiihhi

RSS 2.0