Musik is tha shiiiiit!

Fan vad jag har pumpat musik på spotify. Snart tre timmar! YEEEEEEEEEEEEEEEAH. peeeeeeeeeppp!

HAHA ADRENALINKICK PÅ HÖG NIVÅ.

HEEEEEEEEY, HEEEEEEEEEY BABY, UH AH. I WANNA KNOOOOOOOOOOW IF YOU BE MY GIRL!

BUUUUUUUH

Är hemma hos Hampus nu. Igår sov vi hos Tess och David. Det var väl trevligt, kollade på Twilight och spelade tv-spel och lite. Mys :) Vaknade runt 10 imorse och Hampus och jag började direkt köra Monopol. Haha! Han vann...men på fusk :L Mamma hämtade oss typ halv 12 eller något. Då åkte vi hem hit, till Hampus. Gick då ut med Shakira som följde med hit :) Så vi gick bort till OKQ8 och köpte chips, läsk och godis så vi ska ha halloween mys ikväll! Har ätit och lite nu. Gott! :) Nu sitter Hampus och kör fifa-10. Faktiskt kul spela ;). Får väl se vad vi hittar på ikväll. Kanske blir att gå ut en sväng och hälsa på alla spöken. Hihi :) Saknar alla där hemma och jag tycker att Elin kanske kan ringa mig ikväll! Lust att snacka lite om Turkiet!
Skriver mer ikväll troligtvis!
Puss på er!

Hejsan!

Nu är jag hemkommen ifrån vinterproffs. Jag kom hem runt sex igår och det var ganska så skönt att komma hem, men ändå hade det varit kul med några dagar till. För oj vad kul vi har haft. Träffade hur många nya kompisar som helst som, Nike, Matilda, Cajsa, Mathilda, Lisa och Tove m.m :) Vi sov på Kärna skola i Malmslätt och jag, Linnea, Frida, Nike, Matilda och Cajsa hitta ett eget litet "grupprum" att sova i, skit mysigt :) Fick mer koll på sakerna oså då! Vi tränade mest i Rydshallen och det var en jättebra träningshall. Visserligen har jag spelat en och annan cup där men det är ju inte samma sak när det bara är vi där.
   Gud vad mycket fjortisar det fanns där! ÅH! Det gick inget annat än att störa sig på dom. Dom stod och sminkade sig konstant hela tiden. Innan maten, innan teorin och innan träningarna. Och så var dom allmänt jävla jobbiga! Nej usch och fy!
  Nu har jag precis vaknat, klockan är halv elva. Himla skönt att söva i sin egen säng iallafall. När jag vaknade hörde jag något irreterande pip. Och nu piper det hela tiden. As äckligt vafan. Vet inte vart det kommer ifrån eller vad som piper. Låter as högt gör det med plus att mamma inte är hemma. BOOOOOOMB? :s okej, nu ska jag inte skrämma upp mig själv vilket är jäkligt lätt att göra! Idag åker jag till Hampus i Linköping och stannar där till söndag :) skönt att komma ifrån Kisa en liten sväng. Jag vill flytta till staaaaaan :(. Vi firar väl lite halloween antar jag med grönt potatismos och bål som är en liten tradition ;) Tror vi hoppar över "bus-eller-godis" traditionen i år faktiskt ;)

Men nu ska jag gå ut och se var Shakira håller hus.. PEACE OUT.

shopping!

Det här fick jag med mig hem idag (+ en sur mamma) :)


Baggy Jeans
Cubus
499:-

McKinley Jacka
Intersport
1700:-


plus en tshirt med för 99:- ..


kommer bli en toppen kväll!

..För ikv kommer min finaste Milla hit :) Vi ska överraska henne med middag, mamma och jag, hon har ju blivit storasyster o allt nu :) Men självklart vet hon inte om det än! Idag var skolan ganska slapp. Förutom två prov och ett läxförhör då. Efter so provet gick vi ner till någon FN-grej.
Brandlarmet gick på fotbollen så var tvungen att springa ut i bara kortbyxor, brrr! Hade Carlo på fotbollen så det var ju också väldigt slappt. Spelade suck mesta av tiden sen fick jag och Frida gå och basta typ halv 3 och vi slutade tjugo över 3 :p. Ibland är Carlo bästa alltså!
Jaja, Milla och jag drar nog till gårn idag med så vi ses där? :)

Förresten är det ju lov nu ju, kan väl ingen missat ;) Jag själv är inte hemma typ nånting på lovet.

Lördag - Stan, sen kanske Norrköping till söndag.
Måndag till Onsdag - Vinterproffslägret.
Onsdag till Söndag -I stan med Hampus :)

3 år gammal bild!

Saknar tiden då allt va perfekt.
Man hade kompisar överallt.
Man behövde inte oroa sig för någonting
Hatar allt just nu.
Usch & fy.


Älskade vän :) du är den bästa <3

27bef7157a510313d3daaade7b676a32.png

Älskade vän :) du är den bästa <3


klar!

Nu har Casandra varit duktig och städat hela huset tills mamsen kommer hem, man kanske får en liten slant då ;) höhö. Stannade hemma idag. Är gör förskyld.. :(
Bye bye (L)

H i t t a d e  e n  b i l d  f r å n  i  v å r a s  h o s  m u h a m m e d < 3

så!

Kollat igenom alla bloggar jag följer nu och det tar ett bra tag kan jag säga! Plus att allt om blogawards står ju nu så det är kul att kolla på alla bilderna :) Gratts Foki som blev nominerad i tre kategorier och ändå bara bloggat i 8 månader. Okej, nu låter jag som värsta bloggnörden. Äsch :) Jonna har varit hos mig igår tills idag. Saknat henne massor. Hon har ju flyttat till Norrköping nu för att gå i skolan där. Synd för oss här hemma ju! Aja, vi har gjort massor kul som alltid.. :) Hon åkte hem för typ 2 timmar sen och sen dess har jag bara slappat och tagit det lungt :) Sitter och kollar på One Tree Hill nu. Underbart program! Nu ska jag avsluta det här :) Kommer nog inte till skolan imorgon. Har sjukt ont i halsen. Och nu kommer mamma med kebabtallrik :D Yummie!

Saknar min björki!

Puss (L)


är i rimforsa

..Hos Bella nu och jag vet faktiskt inte vad tjejen håller på med nu, dansar gör hon i varje fall men liksom tröja, bh, byxor, ja allt flyger av? :o Haha, tänk inte ens tanken på vad ni just tänkte :D
Aja, idag var det ganska kul i skolan bara det att Bella puckot skickade sms till mig på so:n fast vi sitter bredvid varandra och jag hade ju självklart glömt att dra av ljudet på mobilen. Haha, och alla vet ju hur Peter Hahne är.. inte att leka med i alla fall :s Så jag fick hämta ut den när jag slutat på rektorsexpeditionen :p
Fotbollen var slapp idag. Hade Carlo så inte så konstigt ;) Körde typ fotbolls volleyboll sen suck :)
Efter det satt jag och Amanda i bastun och snackade lite skit, sånt är också skönt :)
Kom till Bella vid typ halv 6 eller något. Vi ser på idol och lite och det är ju Michel Jacksson tema och jag har aldrig fattat vad han gör så bra som ingen annan gör? Och nej, jag klandrar inte ner på dom som verkligen tycker om honom men ni får ha eran åsikt så har jag min, blir bäst så, right? :)

Aja, nu ska jag gå och dansa med galningen Bella

Hos björki :)

Var på bättre humör i skolan idag och det är positivt! Vi såg på film på svenskan, Sandor/Ida. Sett den filmen så himla många gånger nu men det är iallafall bättre än att ha lektion :) Speciellt också när man får sitta och fläska i sig chips och läsk med :D Aja.. Sen var ju musiken inställt också så vi gick håltimme innan maten, skönt :) Slutade vid 20 i 3 ca och gick då upp till mormor. Käkade nån gryta med makaroner. Skäpligt gött. Hon gör alltid god mat hon i och för sig :) Sedan kom brorsan upp också och vi spelade lite kort. Och vem vann såklart? Okej då, jag kom på delad etta plats med Pierre men iallafall ;) Pluggade sen lite till no provet imorgon. Märks nu verkligen vilken skillnad det är emellan sjuan och åttan. Mycket mer slit i åttan kan jag ta och lova!
Klockan 17.13 tog jag bussen upp till Rimforsa och snackade då lite med Linda Nordén på bussen. Trevlig tjej det där alltså :) Björki mötte mig på stationen och vi vandrade hem till henne. Sitter nu i hennes rum medans hon äter och sheeetans vilket halt golv hon har :o haha :) Vi ska ner på nån konsert som fritidsgården har ordnat. Joy ska nog sjunga om hon inte är sjuk stackarn :( sen är det några mer band oså :) åker hem runt halv 10. Kaaanske hörs då men tror inte det för jag måste plugga :)
Hej då!
PUSS

Fotbollen, Allt. saknar henne också <3


Ingen förklaring?

Jag har absolut ingen förklaring till varför jag känner såhär? Är det något fel på mig? Är helt nedstämd och dan.. endel börjar sakta men säkert märka på mig att allt inte är som det ska, tror jag. Jag mår bara inte bra. Jag känner mig hur dum och idiotisk som helst när kompisar frågar vad det är med mig och jag kan inte ge ett vettigt svar? Mår ju dåligt av att dom kanske tror att det är dom jag är arga på eller att jag inte litar på dom så jag inte berättar! Sjukt!

Vill tacka Emilia som vet exakt vad jag snackar om. Du är guldvärd<3


Becca&Jennifer för typ 2 år sen :)

Åhhhh, kul med gamla filmer har jag kommit på :) Usch vad jag saknar den här tiden!

Björki & jag!

Haha, minns du?
Tider<3


Elin, kolla här!

Kommer du ihåg så jävla underbart vi hade det den kvällen? <3

Hemmakväll!

Paus på idol nu. Självklart är min idol fortfarande Mariette. Gudomlig<3

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Mest laddat inför imorgon! Kanalcupen i Vreta Kloster. Ska bli kul kul! Och sen på lördag är det ju såklart Iglefors :D Hoppas på Östgöta sen med! Skulle vara guld värt! Varit uppe hos mormor idag också och spelat kort, fick nåt spel att jag var as sugen på kortspel, och vem går man till då om inte mormor liksom? :) utklassade henne på spansk skitgubbe medans hon utklassade mig på chikago :p Haha. Men ni får ha det så bra!

Pusshej<3


Joy :)

Den här ungen är helt fantastisk på alla sätt!



BILDBOMB :)

Gör som alla andra: BILDBOMB INCOMING ;). Elins förtjänst alltså :p


wohooo, en jäkla bildbomb där hörni :D klicka på dom för att få dom större! Dom bilderna från Turkiet hittar ni på min bilddagbok; casandrat, på den 12 augusti :)

pusshej!


Blir mest bara bilder här i blogge

6d0b64cc45b5a750794b6af6945b81ae.png

Blir mest bara bilder här i bloggen. Men det är väl inte dumt det heller? :) jag och gull ska snart iväg till discot, dansa gärnet och glömma alla jävla problem.. Det låter va? :) hoppas bara det blir mkt folk! Roligast då! Imorgon blir det också östgötaträning :D pepp! Ses <3


Påväg hem från vimmerby nu. Har va

6c1cba6d572b0367de45de54a379c035.png

Påväg hem från vimmerby nu. Har varit där med frida gullet :) köpte en foundation och fotbollsskor tills imorgon, östgötaträning då igen ju :D idag i skolan va ju bonuskompisarna där och då fick Joy och Julia gå upp och sjunga. Haha gullungar alltså :) ikväll blir det ju disco. Många som ska komma? Men först ska jag och Frida har julkalender maraton :) höhö. För övrigt är jag rätt depp dag pågrund av en sak men det behöver jag inte gå in på nu.. Puss på er!


RSS 2.0