SÖNDAG, MORS DAG!

...tyvärr inte firat den allt för mycket . eller jag, markus, casper & mamma var ute i glimmingen en sväng på förmiddan o badade . väldigt skönt i vattnet faktist . tro det eller ej ! men det var ikke mitt rekord . förra sommaren med alice var det 28 mars vi badade :) hah . men tack för dagen :)

lite senare på kvällen åkte jag upp till rif . träffade moa o frida där . :) kollade lite på match , inte så insatt men det funka! :) tog 10 bussen hem o sitter nu här o ska verkligen snart gå o lägga mig :) haha. godnatt på er !

just det! matchen med 96orna gick braaaaa :) vann med 5-0 . bra spelat tjejer :)

nej godnatt nu :D

segt segt segt .

alla bilder har försvunnit från datorn. great! men med lite tjurighet överkastat på mamma blir det nog en ny dator snart :)
igår , match .
idag , match .
förlorade båda . hur segt kan helgen vara på en skala 1-10 ?
men igår dag/kväll/natt mådde jag bra .
myskväll med bell, markus & daniel :)
en liten snabb uppdatering ju .

TAKE CARE

spenderar natten med bell :*

nu skriver jag på bellas dator , som har ett väldigt svårskrivet tangentbord . höhö .

nejmen , jag har klippt mig idag o gjort slingor som jag skrev om i förra inlägget :) blev typ guldbruna slingor & behöll mitt brun/svarta grundhår om man säger så :) blev väl lite kortare än vad jag tänkte mig , men med tanke på att jag hde ganska långt innan så märker väl ni inte det , men jag lägger märke till det ska jag säga er ! men nöjd , det blev jag faktist :) skönt.. efter det åkte jag & mummie för att käka på pizzan ; sheeeeeeeeeebabtallrik .
sedan efter drygt en timma var jag hemma hos bell . vilket var väldigt länge sedan ! 10 januari för att vara exakt :L :/ .
vi sitter nu & nördar norges låt som vann eurovision :) faktist riktigt charmig grabb :D lr vad tycker ni ? :)

sedan har vi ju varit så jävla duktiga med :L pluggat i drygt en timma . inte ofta man gör det om man heter casandra maria vendela thorsell :) hihi . men om man är med gabriella karin louise mannerson går det allt bra :)

vill ni ha en bild på na , såklart ni vill ;

fryser du? för i mitt huvud är du väldigt lättklädd :)

SNACKA OM BRA RAGGNINGSREPLIK :)




nu vill jag verkligen få en förändring på mitt burr :p .
mamma har ringt till malin ( min kusin, som har erfarenhet av frisöryrket , så bli inte oroliga ;) ) som ska klippa mig den 18e . :) ska lägga i vita slingor . vad tror ni ? :)

nejmen  hörde också att 6orna fått reda på sina klasser . & det kommer bli konstigt att en del tar över "7e-rollen" om man säger så ;) , hah, vi har ju varit kända som "pratiga 7e" snart ett år , jaaaoo :) tiden går som fan!

haha, det har inte blivit mkt bloggande på sistone om man säger så . men man har inte ork ibland ! men idag blev en sån här inte-göra-någontig-dag . så vad gör man inte ? :) . mina exem har fortfarande inte gått bort . & ni som inte vet om den historien kan jag ju berätta för er ; jag såg att froj hade köpt en ansiktskräm på tv-shop.se och hon rekomenderade den lr vad man säger :) men efter att ha använt den ca 3 dagar fick jag utslag över hela ansiktet som tillslut blev sår . så det visade sig att jag inte tålde skiten ! :s så nu kan jag inte använda puder & foundation & sådant ! haha , TACK FÖR DEN , lite förvarnade för känslig hud hade inte gjort något! :) fuckoff .

imorgon blir det att hitta på någonting med elin, jennifer & louise tydligen? :)

HÖRS!

NU E JAG MED GUSTEN !







:*

RSS 2.0