TRIANGLE


nej, detta var nog en av dom sämsta filmerna jag har sett på länge..eller..den var ganska bra i början när man fattade något men sen bara rörde det sig ihop :s huvudpersonen blev helt plötsligt 4 kloner och..ae, fatta inte ett skit ;)

Om Triangle:
Efter en storm där deras segelbåt kapsejsat råkar huvudpersonerna på ett drivande skepp. Efter de gått ombord inser de snart att allt inte står rätt till. Fast i en dödlig tidsögla måste de ta sig tillbaka eller vara fångade för evigt.


cam kul :)



haha, vad kul man kan ha med en kamera alltså!

kör på den här designen nu ett tag :)

har blivit lite smått trött på den andra somn jag har haft ett bra tag nu.. ;)

just nu är jag hemma hos tess med hampus och eliin. har haft en himla bra dag här i staden :) vi har vart hos någon mattias och varit barnvakt en stund åt några små jobbiga skitungar och när vi kom hem gjorde vi tacos för fullt och muuuums vad gott det var!
ska försöka bli mkt bättre på att uppdatera bloggen. inte för att jag kan ha så många läsare men det är ju oxå kul för en själv att kunna gå tillbax och se vad man har gjort om dagarna :)

ne nu blir det skräckfilm!
puss

BROMÖN :')


härlig video som freja klippt ihop :D
påminner mkt om sommaren som jag saknar väldigt mkt just nu!

inte mkt uppdatering, javet

Nej jag vet att jag är usel på att skriva i bloggen! Men jag skriver när jag vill och det blir tyvärr inte så ofta..
Nu har det ju gått och blivit sportlov helt plötsligt. Känns som att jag inte fått ngt vettigt gjort på hela lovet. Bara slappat typ. Eller ah, jag har varit med Sarah och Jonna och ikväll bär det av till Millan. Men men :) Och nu kom jag att tänka på Elin som jämt påpekar att jag alltid är med folk. Där ser du. Även jag har privatliv ;) HAHA.

Aja, idag ska jag ju som sagt till Millan och sover där. Har inte blivit mkt umgänge med henne på senaste tiden pga av hennes skidskola. Förra året var jag jämt ute i backen, typ varje dag. I år har jag bara varit 5 dagar i sälen sen varit ute i backen en gång och det var typ "tvång" (friluftsdag). Vet inte riktigt varför det har blivit så ;)
Jo just det. Nu är det nästan helt bestämt att Millan hänger med mig utomlands i vår eller sommar. GILLAS GILLAS GILLAS! Guuuuuuuuud så skönt att komma ifrån Sverige ett tag alltså. När jag blir vuxen ska jag IKKE stanna kvar här längre iallafall det är en sak som är säker. Eller jag vill iallafall ut och jobba utomlands med något..

Tänkte lägga upp lite bilder från den närmaste tiden;

jag har blivit brunis. hihi :)

även skaffat bruna linser :)

ingen kan väl ha missat att det har kommit väldigt mkt snö :)


HELT SÅLD


alltid gillat celine dion, sen jag var liten.
kommer ihåg att jag kunde "my heart will go on" när jag var ungefär 7 år helt utantill.
hennes röst är magisk och hon är precis lika bra live som på skivor!


te quiero


querido, eres lo mejor que me ha pasado. tú eres tan divinamente maravilloso, y quiero estar toda mi vida contigo. no es posible decirte cuánto te amo con palabras, pero es mucho. tu estás en mi corazón por siempre. beso.

RSS 2.0