fotbollen är livet.

Hej på er!
Idag vaknade jag med Bella vid min sida vid, hm, halv 1? ;) Vi stannade i sängen ett ganska bra tag och satt vid datorn och så. Sen åt vi frukost och efter det såg vi på thirteen, ganska bra film asso :)
Lagade lite mat till oss sen och hon åkte hem runt 5. Så då hade jag ingenting att göra så jag gav mig ut på en springrunda, skönt må jag säga! Jag blir så taggad när jag springer och har musik i öronen! Härlig känsla. Nu sitter jag här och dricker vatten i mängder. Har en hektisk vecka framför mig inom fotbollen. Match imorgon med damerna, match med tjejlaget på tisdag, träning onsdag, fys träning torsdag och sen match lördag eller söndag, minns inte. Men sånt tackar man inte nej till alltså :)

Ha det bra ! <3

Muhammeds fest (y)

Vaknade av en väldigt ovanlig sak idag, nämligen att det går ca 25 ko utanför mitt fönster och betar på vårt nylagda gräs som kostade oss ungefär 15.000 kr. Kul i jul! Dom hade tydligen rymt från nån jävla bonde någonstans :s Ah, men det var ju mindre kul ja. Somnade om och vaknade ca 12. Ringde då Frida och Bella. Åkte sen till Frida för att kolla hennes kläder lite, tog med en del hem till mig där vi gjorde i ordning oss oså. Sedan åkte vi till Muhammed och vi var dom första som kom, haha. Vilken ära :D Köpte en blomma till honom, han fyllde ju 17 idag :) Så det var lite fest där oså. Ganska mycket folk. Väldigt många man inte kände igen :p Men aja, det var kul. Men vissa stunder var mindre bra! Det blev lite för mycket för Casandras hjärna där ett tag. Höll på att bryta ihop! Bråk hit och bråk dit och spya hit och spya dit.. ja, det säger väl sig självt? Själv var man nykter kvällen igenom :) Kände att det var onödigt att dricka, vet ju inte om jag har match imorgon.. :) Kvällens höjdpunkt var fan Freja! Haha! Hon gick upp till nån av Muhammeds grannar lite längre upp på gatan och snodde en typ minitrampbil och så gick vi till längsta och brantaste backen vi kunde hitta runt området. Då mötte vi en tant med två läskiga hundar som säkert märkte att vi inte var sådär jätte normala just nu så hon sa till oss att vi inte skulle "leka på vägen" haha! 10 sekunder senare börnar Freja förbi tanten i full fart och skriker. Då säger tanten. Fan vilka idiotiska ideer ni ungdomar har. Då contrar Freja med: Yeeeeeeah, jag är en idiot :D Haha, den tjejen alltså x)
Kom hem typ nu klockan är 3 snart, haha. Bella sover här inatt. Höres!

Jaja, det var lite om kvällen och man kan ha roligt utan alkohol ;) hah..



grattis älskling :)


God morgon!

God morgon på er :D

Som sagt är inte i skolan idag ju, beror på att jag snart ska till Nässjö och göra en grej och den grejen får ni veta när den är gjord :)
Inatt sov jag gaaanska bra, inte fullt för jag vaknade ganska tidigt, halv 9 något sådant.. Men jag har iallafall kunnat ligga på ögerörat inatt så det är ju bra :) Men vet inte om exemen i örat blivit något bättre för salvan är jääävligt knepig att ta :s
Men ja iaf. Igår var jag på lagmöte i åsundahallen med laget + damlaget. Och vi kom fram till att vi skulle träna 2 ggr i veckan och fys 1 gång i veckan, och 2 av dom träningarna ska vi träna tillsammans med damlaget, så det ska bli kul :) Ska troligtvis vara med dom och spela match i helgen för vi har nämligen ingen match då.. Jaoo, så äre :)
Idag tog jag en ta-hand-om-mig-själv-morgon som bestod av typ 40 min dusch, raka bena, inpackning i håret, body lotion och måla finger/fot naglarna :D hah, länge sen jag gjorde något sånt :)
Men aja, nu ska mamma och jag kila snart :D hörs när jag kommer hem!
Pusspåer<3

seyah'll

Amee..

Åh jägarns vad det var besvärligt att ta det där jävla pencelinet då!

Går på pencelin & örondropp..

Nej nu är jag verkligen trött på det här! Nu har jag gått och fått typ hörselvägsinflamation eller något sådant skit :s Kul kul!
Jag är alltså hemma från skolan idag för jag hade så extremt ont inatt/imorse.. Jag kan inte ens sova på höger sida för örat!
Aja, vaknade runt halv 5 och bara låg och skrek inne på rummet då kom mamma in och undrade vad fan det är? Jag gick och tog en panodil, blev det bättre? Nae.. Så mamma ringde in till läkaren. Fick tid vid halv 11. Åkte dit då och då sög dom med en står jävla slang i örat på mig. Fan, aldrig varit med om något vidrigare! Fan vad ont det gjorde! Men fick något örondropp och pencelin..
Aja, kom hem och fick kramp i armen också. Kunde verkligen inte röra mig. Äckligt..
Vet inte om jag blir hemma imorgon också, troligtvis inte eftersom jag ska till Nässjö vid 4 och göra en grej :)
seyah'll


hej alla ni :)

Kom nyss hem från Kisa har vart och handlat med mamma och varit på Apoteket, köpte några piller som Shakira gumman ska äta, hon har tydligen gått och fått rävskabb när vi varit borta :( Smittar ej på människor men det är lite läskigt.. Åh, stackare, det är typ ingen päls kvar på henne, smal har hon också blivit. Men det kommer ju bli bra nu :)
  Idag vaknade jag vid 9 runt, ganska duktigt för att vara mig :) Åkte sen upp till Markus och träffade han, Caper och Emma, blev ju snack om Turkiet som vanligt :( Fanfanfan vad jag vill tillbaka!
Kom ju hem nu, men ska snart dra iväg till stan, göra en hemlig sak tillsvidare sen till tandläkaren :( Troligtvis blir det att spänna tandställningen sen sätta dit i underkäken också.. Mindre kul.
Hm, annars vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.. Skola imorgon, som ingen kunnat missa väl? Både kul och tråkigt.. Träffar ju alla men ah, kommer bara sitta och dagdrömma mig bort till Turkiet, Elin också skulle jag väl tro? <3

Men nu ska jag slappa tror jag.
Seyah'll


åh, bästa♥

hemma från turkiet yao :)

Förövrigt sitter jag och snackar med millan. Problem. Men har saknat henne så jävla mycket! Klarar mig fan inte utan henne.
Turkiet bilderna kan ni ju kolla på elinelinjohansson.blogg.se eller casandrat på bdb :)
Det bästa som hänt i mitt liv verkligen!
Imorse vaknade jag hos elinbaby. Blev en hel del snack igår om turkiet. Fan saknar alla där. Speciellt Ozzy och Sevket! Dom är för bra dom! Och förresten han jag kommit på att jag älskar Elins mamma, påtal om inget sådär alltså :D hon är den skönaste jag träffat fan :) och inte mindre hennes lillasyster Emma. Gullegris :)
Men ah, vi vaknade runt halv 10 eller något och gick upp och käkade frukost. Sen satt vi lite vid datorn och kolla på bilderna<3 Sedan dansade vi till älskade låtarna.. fan vad jag vill tillbax. Kan inte sluta säga det..
Gick lite senare ner och lyssnade på Elins kusin Seema när hon sjöng "my heart will go on" med Celine Dion. Åh, blev förälskad.. Den rösten<3 Hon är blind också, tänk vilken talang hon kan bli alltså.. Klockan halv 6 var det dags för träning, men den var inte alltför seriös om man säger så.. Haha, tror Johanna höll på att dö där ett tag, den tjejen alltså ;)
Men iaf, skönt att komma igång igen :)
Imorgon blir det Tandläkaren. Buhuu :(
Sen på torsdag blir det en rolig händelse. Återkommer :D

seyah'll

RSS 2.0