2009 om 4 tim & 24 min :)

wooooo, -09 på ingång :) .
jag firar med hampus i år tydligen inte med frida :/ .
hampus & dom kom imorse nångång & vi började med guitar hero som jag ägde ut honom på. eftersom när han körde funkade inte den gula knappen på gitarren. x) maha

men, har ni haft en bra jul? :)

:D
& nu har jag gått & bytt lag :)


mycket att berätta, men orkar inte :o

som sagt, jag har en del att berätta men det har jag faktist inte tid & lust till (a) så det får bli en snabb sammanfattning av helgen & dagarna som har gått.

fredag; frida följde med mig hem efter skolan & vi var så himla trötta att vi gick & la oss i sängen & slumrade till ett tag medans vi kollade på p.s i love you. som jag egentligen inte klarar av att se utan att min säng blir genomblöt :L , aahiaf, vi skulle ju gå på discot lite senare ( denna dag var jag sjukt glad över att det var v-disco och inte *bo-disco eftersom vi sov inpå klockan 7-halv 8 . men men . sen gjorde vi ju i ordning oss & sånt stuff..discot var faktist kul, hade inte stora förhoppningar eftersom det var "bonus-kompisarna"  som hade hand om det  ;) men det var ju faktist ganska lyckat, ännu mer lyckad framåt slutet. vilket det alltid brukar vara :o . det var live-band där mä ju, nåt sånt där coverband ;) & dom var bra, basisten var skööön (y) hahha.. & frida var ju verkligen den socialaste på discot :D *host. nemen, gumman. glad för din skull :) .

lördag; vaknade typ vid halv 11 & såg klart på "what happen in vegas" som vi började glo på igårkväll ;D. sen skulle hon hem rätt snart frida :/ men jag åkte till stan & hämtade upp hampus (y) :D vi åkte direkt in till ryd till david & tess , vi skulle sova där för marita & svante var på fest i örebro :) & det vart också en lyckad kväll :) vi spelade mest monopol och hade snöbollskrig x) . gick & la oss typ 1 men hampus & jag är duktiga & stannar uppe till klockan 5 & spelar monopol :D men vad gör man inte för att vinna, inte sant ? :) & vann, det gjorde jag :L .

söndag; vaknade halv12 , svante & marita kom och hämtade oss & skjutsade hem oss till hampus , dom själva åkte till skenninge med doggen ;) . vi gick till lidl & köpte kinder :D godaste godisen asss ;) .. sen var vi sociala & satt vid datorn. :p . mamma & pappa kom sen . (a).

måndag; vanlig, tråkig skoldag :o fast jag följde med millan hem ( som vanligt ) och vi var väldigt sociala :o nördade rebubbled & så . vilket har blivit en del av vardagen nu ;) . mohhhaa. sen skulle vi överraska elida och hennes kille så vi gick in på hennes rum & kröp under sängen ( har du inte funderat på att städa där under snart!? fick ju nästan hjärtattack :o ) och gömde oss ;). haha, men det vart ju bra, millan började asgarva när vi kom in , så då vart det slut på det roliga ;) . sen hade vi den värsta cat-fighten på länge ass :o hahah.

tisdag; vi dansade juldans idag på jumpan , värsta kul ass :D , men på tordag är ju grande-finale ;) då ska jag dansa med millan som vi bestämde för , ja vad vare nu , 1 år sen ? :) . hoooh, men det var faktist as kul :D , så jag kom typ precis hem & ska snart till rimforsa & träna :), blir att gå över nu. jävla texas. kan ta sig nånstas !

takecare

millan-måndag

hej,
idag har jag varit i skolan ju, vilket inte är så ovanligt eftersom det är måndag :o hahha.
det var segt! segaste dagen på väldigt länge faktist. men när jag kom hem till millan var det väl kul . som alltid ;) för såg vi på film; silent hill. betyg om man måste, 3 av 5 :s den var så overklig ! menmen, smaken är som baken :p
sen nördade vi ju rebubbled, & fyfan va damp man kan få på det spelet asss! ooh, jag dör :o. jag ska fan få tag i det aset som uppfann spelet, det är som lypsyl, beroendeframkallande. kul att dom gör omöjliga banor också :D hmmm,
aja, sen blir det att bada i deras bubbelbad . premiär för mig dåva ;) hoh.

takecare

morgonblogg.

nu hade jag tänkt att jag skulle skriva lika mkt som jag skrev igår. goood, hur orkade jag ? :o
men iaf, jag vaknade idag vid klockan halv 10 ( :o ) så det blev ingen skola för mig idag. men inte pågrund av det ass men jag är ju sjuk & så. fast imorn blir det skolaa :/ ..
men jag saknar många så det ska bli smått kul :) . förresten så längtar jag till helgen och helgen efter det :D
i helgen ska jag nog åka till becca i malmslätt från fredag till söndag, & det ska bli så otroligt kul ass! :D
& helgen efter det är det ju den 12:e och disco, med en av min absolut bästa kompis, frida! jag skojar inte! du betyder så sjukt mkt för mig! sen sover hon hos mig och efter det åker jag hem till hampus på lördan och sover där :D & vi har ff vafan :L , lr halvt iaf . marita o svante kommer hem klockan halv 4 - 4 or something ;) . det kanske blir att åka till simhallen igen ? det var sjukt kul förra gången iaf :D , o så saknar jag ju honom också :) .
men nu ska jag kolla på dora utforskaren :L haa, men ne . det står iaf på på tvn av nån konstig anledning ;). det kanske blir att se p.s i love you. hört att det är en super film :) jag fick den gratis på jc när man köpte över 500 spänn :) klyschit! ;) jag vet inte vad det betyder , men det passade in i meningen, right ? :) mahaa.

takecare

RSS 2.0