Filmtips!?

Om det är någon som sett en film på siståne som är sådär: WOOOOW, ni vet? - så säg till! Väldigt filmsugen i denna svenska "vackra" sommar :)



Piercing..



muppbild på mig, i know.
Men idag har jag iallafall (efter mycket om och med) piercat mig i överläppen. Ja, det gjorde ont. Blev lite lugnare när han frågar om jag har piercat mig förr och jag svarar att ja, det har jag - i naveln. Då säger han att det här inte kommer vara någonting emot det. YEAH RIGHT! Haha, jag led verkligen. Men om man vill vara fin får man lida pin, right? :)

Ni är så fucking bäst!




love you cutiepies

Min familj ♥ mig




Söndag

Blev något strul med videon jag la in förut...ljudet la av och ja, det blev inte bra. Får se om jag kan fixa det!
Kom precis hem från matchen nu. Spelade mot Ljungsbro och vi vann med 1-0. Jag blev målskytten och det var riktigt härligt! Känns som att mina mål har tunnats ut på sistone så kanske kan börja om nu? Haha.. Nejmen, hela laget var grymt och det var en riktig rolig match att spela! Minus den där omogna lilla flickan som inte vet vad fotboll är :) Hehe.. Att åka hem med tre poäng är alltid lika kul och nu leder vi flickserien div 2 :D
Imorgon ser det ut att bli en ensam dag i skolan med tanke på att flickorna som har varit i Berlin i helgen stannar hemma från skolan. Blir nog bara jag, Sara och Bella av tjejerna ;) Men ändå lite mysigt, men saknar såklart flickorna :)
Nu är klockan...inte mycket men jag är klippt slut och ska nog slagga :)
Puss!

slänger in en bild på mig och favorit björki .. ♥

Nu väntar badkaret


Skööönt efter denna helg kan jag säga! phuu..
imorgon är det iallafall match och det är grymt bra!

At Davids place..

Casandra Thorsell = spontan ;)
Yeesss, det är det som jag skulle kalla mig själv just nu! Min helg var planerad som värsta slapphelgen alltså..blev det så? Nej skulle inte tro det.
I onsdags sov jag hos Sara och igår sov Isabella hos mig. När vi vaknade i morse fick jag ett sms från Hampus som frågade om vi skulle sova över idag, så blev det! Eller vi stack hem till David och Tess och ska sova här inatt. Men det är bara kul! Vi har bara åkt runt i bilen och lyssnat på musik på högsta volym..sååå skönt! Får ju gratta David till körkortet som han fick idag också! :)
Jaha, nu var det helt plötsligt läggdags för dem. Då får väl jag också dra mig!
Tjaooo.


Bilder


dessa fräknar..muppbild förövrigt


H-e-e-e-e-e-e-e-e-e-ej

Denna vecka har varit vä-ä-ä-ä-äldigt kort.
Den här kvällen kommer bli så-å-å-å-å rolig
För den spenderas med Sa-a-a-a-a-arah.
FRÅGA MIG INTE VAD DET ÄR FÖR FEL PÅ MIG


Min helg :)

fredag; Millan kom till mig när hon hade slutat skolan. Blev mycket mycket garv med henne som vanligt! ;) Såg på film innan vi sen drog till gårn för o se om det var något roligt folk där. Inte alls mycket folk var det så vi drog hem efter ett tag. Mustafa följde med och vi glodde lite på film återigen. Millan stack väl hem runt 11 men Mustafa stanna och sov hos mig.

lördag; Var tvungen att stiga upp klockan 6! Phuuu... pigg var man iallafall inte! Men kom upp till slut och vid halv 7 åkte vi först till linköping för att plocka på isabella sen till malmslätt där min östgötaträning var. Tränade i två timmar i spöregn. Mysigt faktiskt :) Hehe.. Träffade på tobbe siverholm där, min fotbollstränare i skolan så fick lite stöd av honom. Träningen var kul och det gick onödigt fort! Kul att träffa alla tjejer igen iallafall!
  När jag kom hem var Hampus här så umgicks med honom då. Grillade, snackade och hade allmänt trevligt! Stack även ner till kise marken en sväng. Där hittade jag en piercingstav till läppen. ska troligtvis skaffa en monroe-piercing, tror det heter så.. kan visa på bild längre ner!

söndag; Vaknade runt 9 och gick upp och käkade frukost! Runt 11 tiden skjutsade Hampus o dem ner mig till stationen sen stack dom hem. Åkte då till rimforsa och mötte sara där. Kollade lite på hennes brorsas "cup" i gräshallen sen stack vi till melkers och köpte naturgodis ♥ hehe.. kvart i ett var det samling på vallen för match med u-laget. Blev inte spel på vallen utan det blev på hackel för planen var alldeles sönderspelad. Matchen gick bra och vi vann med 3-1 mot Boren. Fick spela offensiv innermitt som jag typ aldrig testat på men det gick faktiskt bra! Sista 10 minutrarna hände något med min häl och jag har ingen som helst aning om vad! Den sluta fungera helt enkelt och jag fick superont! Ajdå.. Kanske inte blir träning i veckan=depp! Måste säga att Joy var grym idag. Så många målchanser alltså men bollen ville inte in! Åhhh..

Nu funderar jag på att gå och lägga mig. Och vet ni!? Klockan är 7 :)


monroepiercing


And if you were here with me tonight..

What would you think of me now?
So lucky, so strong, so proud
I never said thank you for that
Now I'll never have a chance


DAGENS + BILD

Dagens humör: blandat. sur, glad, överlycklig o allt de där :s
Dagens mående: jo jag mår bra!
Dagens borde: skriva lite svenska, men det sparar vi tills imorgon!
Dagens frisyr: uttsläppt med mittbena, haha
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: blommiga leggins, svart tunika och rosa kofta
Dagens planer: sova antar jag eftersom de e ganska så sent nu, :)
Dagens vill ha: lovisa hos mig!
Dagens fundering:
 vad ska jag skriva i mitt nästa kapitel i svenskan..
Dagens beroende: hmm, en viss person :)
Dagens tråkigaste: måste väl varit körskolan ;) skoldagen va faktiskt okej!
Dagens längtan: helgen=fotboll (L)
Dagens superlängtan: 19 juli :D
Dagens tidning: corren lr något på gårn :)
Dagens låt: typ revolver :)


gillar bilden, ser ut som att jag har rött hår. (vilket jag har funderat länge på att skaffa!)


RSS 2.0