man får helt enkelt tänka framåt, right ?

jaaaa, skiten ger sig inte . mår nästan sämre idag + att jag inte har ätit typ någonting på 5 dagar :s o det gör ju verkligen inte saken bättre ! idag har jag oxå fått massa utslag i ansiktet och det kan ja säga er, att jag vägrar ju gå till skolan innan det försvinner ! mamma är iaf iväg o köper actimel som enligt den ganska överdrivna reklamen sägs vara bra för magen :s sånt som återstå att se , men man får ju hoppas på det bästa :) idag bestämde jag mig iallafall att jag skulle ta på mig vardagskläder ist för att gå i pyjamas hela dagarna , man känner sig en aaaaning piggare tycker jag . men det är extremt mkt mer ansträngande . hahah, ah ni kan ju tänka er vad lat jag är just nu . oj , nu kommer mamma hem och hon hade med sig tre skvallertidningar , tack mom <3 antar att det endast beror på att hon har dåligt samvete för att hon jobbar till 9 ikv , :L nu vill jag inget hellre än att smörja in ansiktet med någon mjukgörande kräm ! soo seyaah :)

förresten är den här världens skönaste/dåligaste låt som lätt sätter sig på hjärnan . x) :
http://www.youtube.com/watch?v=0kH0l7h-zqs
btw; don't know hur man skapar länk :s

fy attan blä .

svimmat 4 gånger ,
typ spysjukan ,
40 graders feber ,

vad mer kan man begära liksom ? :D

fyfan.

tandställning . jippie!

vaknade 5 idag , yippie liksom!
skulle in till linköping till tandregleringen & sätta dig den jävla tandställningen som jag just för tillfället hatar :) FY !
men man får helt enkelt gilla läget
men ah iaf , nu vet ni .
puss!

SPANIEN - 09

sitter här & dagdrömmer om spanien !
vill bort från den här -10 kylan o dra iväg snart elin , vad säger du ? :s
                                               
något underbart . något speciellt . något man får uppleva med sin bästa vän .
inte varje dag man får de .




tycker vi är ganska så snygga på bilden .



bara för att jag saknar min lovisa oså!

idag var det ganska slappt  i skolan , bara att peter hona tog min mobil för jag skulle låsa mobilen oså gick jag emot "walkman" knappen! gutt casandra! så nu har väl hela klass 7e "i've got to touch you right now" på hjärnan skulle ja tro, tack vare mej :) .
efter skolan åkte ja o christopher hem till mig o umgicks :) bra kille dedär <3 kolla på film o sånt stuff . kul !


vill ha sommar så jävla mkt nu . förresten blir det ingen spanien med millan ! blir med elin ist ! bara så att ni vet asså .

tkr inte om det!

  • ont i huvudet .
  • saknar min elin.
  • saknar min frida.
  • det ska snöa imorgon!
  • jag har fått ont i käkarna så mkt jag har gäspat idag!
usch

I DON'T MISS IT ALL THAT MUCH!



mayby .

snygging på bild! görrrrrrrr :)


 


men tjena :D

nu är det nämnligen inte casandra som skriver utan nu är det eliin :D
och vi kom nyss hem och har bara suttit och lyssnat på musik än så länge, och sen ska vi ut, och kankse köpa chiips för det är ju så himlans gott :D nu har ja inte mycket mer att säga :D eller jo, soourcreaam chips är det bästa som finns! plus att jag måste säga att casandra är grym, på allt.! jaaa, jag älskar henne !


hos mill

är hos millan & vi har typ nyss åkt med när elida ( millans syster ) övningskört , o det gick bra . jävla hets på caroline , höhöhö :)
kommer en bild här på det jag saknar som mest nu ;

SUNNE!

iiiiiiiiiiiiiiiih :)

jag är glad idag , ovanligt glad !


jag har träffat min underbara olivia idag, & hur länge sen var inte det lixom ? :) jag blir så glad av att vara med dig tjejen ! du sprider glädje som bara den :)
det vi gjorde va väl mest att spela spel , så man lixom kände sig som när man var 9-10 år igen , & bakade totalt utsökta maränger verkligen ! dock blev dom inte direkt klara innan mamma kom o fikade . men vuxna gör ju allt för sina barn , right ? tror dom tillomed skulle köpa en häst åt en , om man verkligen verkligen ville det , jag gläder med dig mamma att jag inte är ett dugg häst intresserad :) . min mamma e iaf bäst , ibland , när jag har tagit pauser ifrån det stadiet .
hon följde med mig o solade efter olivia . göttans ! imorgon tänkte jag åka hem till millan o bli nerförkylad , lagom till so provet o allt :) neeeeeeerå , sån e jag ikke ! men jag åker dit iaf , men inte pågrund av de omständigheterna :L .
hörde förresten att du ska flytta olivia , tur för dig att det är närmare mig du ska flytta ! tkr om dig !



ring mig snart millan , har dö trist !

IT´S GETTING HOT IN HERE :)


sommar'n - 09 !

& såhär ska min sommaren se ut för mig!


-
ägna mestadels av tiden med lovisa , millan , frida & elin !
- gå låååånga promenader med shakirut
- hitta kärleken!
spanien & gotland med millan
-
äta ton-vis med glass
- bada, tidigt .
- hederliga ulrike marken med millan, i hope :D
- lasse .
- fotboll
-
hitta en musikstil som verkligen passar mig .
- hitta nya riktiga kompisar , inte falska !
- pappas motorcykel .


skulle kunna fortsätta i evigheter, but i have to make you sad , jag har träning nu :D jag som inte tränat på typ 2 veckor för mitt cp-knä ! det är inte bättre idag , men jag fick en energikick :)



va ja älskar er .

...du är för söt lovisa ska du veta ! & ja, du är nog min bästa vän :)
ja menar , bästa vänner ställer väl alltid upp ? och ja , det gör hon !

måste tala lite om elin med . min andra bästa vän :)
hon är toppen , alla behöver en sådan som henne !
helt sjukt underbar , får mig alltid på bra humör !

det är er jag lever för just nu ! :)

en elin & en lovisa skulle alla behöva :)

tackförmig!

vanlig skoldag ? höhh .

ja , som sagt . idag en helt vanlig neutral skoldag , fast idag har det också blivit mkt skratt av :)
ja & elin gick till min älskade modersskola *-bo o hälsade på min älskade föredetta lärare bosse bofink :)
höh, han kände inte igen mig först . lite pinsamt läge . men ja lider lite med jennifer faktist! stackare att stå ut med honom ! men du kan ju känna dig lite lugn iaf, du får stå ut med honom i 1 år . tänk jag ? 3 absolut underbara år :D ( sarkasm ) .
efter skolan så följde millan med mig hem , o vi läste våra efterlängtande böcker när vi kom hem , twilight . asså älska .
sen åt vi , o efter det var det bara soffan som gällde för våran del , gosh . aldrig vart så mätt förut typ :s men dock inte så länge kunde vi tillbringa tid där . vi stack sedan i väg o solade efter mkt om och men . o det var en jävla procedur innan millan kom in i det där jävla solariet . men in , det kom hon så småningom :) hööh, nejmen det var skönt . efter det åkte millan hem typ direkt ;) . sedan satte jag mig ner i soffan o pluggade väldigt flitigt . dock bara i 2 minuter . men det räcker tycker jag ! nu är min bror här som ja inte sett på ett tag . så ja ska väl dra mig ut dit , och jag tycker det är dåligt med kommentarer ? :s

seeeyah :*

JAG & MIN SJÄLSFRÄNDE ! ( misstolskas helst ej! )

ööööööh -

stör mig på vissa nu ! jävligt mkt .
se till & ta reda på vad du vill va fan , o inte lägga all skit på mig . de va du som blandade in mig i "detta"
goooooooosh .

med det här "detta" så menar jag allvarliga saker!

älska filmen!

först vill ja bara säga att jag älskar twilight; fan bästa filmen som gjorts :)



i helgen har jag haft det väldigt mysigt med min baby ; elin! verkligen as kul att umgås med dig!
på söndagen hade vi cup i åtvid , det gick as dåligt .. SKOJA! :D vi vann hela cupen :) skit bra kämpat & spelat alla som var med , och självklart vår underbara publik ;) matcherna;
Rimforsa IF - Åtvidaberg FF         0-0
Rimforsa IF - Västervik IF            2-0
Tallboda BK - Rimforsa IF            0-2
Östria Lambohov - Rimforsa IF  0-2

tyckte bella var väldigt duktig att hålla nollan verkligen ! det var väl typ första gången du stod på riktigt imål ? :) bra kämpat! :)
och här kommer en bild på älskade pokalen :D ( gick inte att rotera , så sorry ! )
 

kmer bli en super dag !

igår var jag i stan o handlade som en galning verkligen , känns bra :) men mamma har snackat med mig nu att jag ska få hela mitt barnbidrag i månaden att handla för ; 1050 kr (y) :D thanks mum! det här var vad jag köpte :D :


jeanstight & linne (vero moda)
skjorta (kappahl)
tjocktröja & kortärmad genomskinlig tröja (bikbok)
jeans (jc)
två t-shirts (gina tricot)
knäskydd (intersport)

that's it :)


ah, idag har jag packat & lite nu på morgonen innan jag ska träna sen till elin , sover där oså sen :) men vetifan hur det kommer gå på cupen med mitt jävla knä som jag gjorde något med förrförra träningen o som jag har ont i fortfarande . men jag hoppas o vet att det kommer bli en super kväll i kväll iaf ! för jag har saknat min girl sjukt ! men ja ska nog åka nu , mamma ropade på mig (a)
hörs!


VI BJUDER PÅ BILDEN !

stan (y)

fick sovmorgon idag o det gillar ja :) låg o drog mig till sådär 10 lr något med min katt , höhö :)
så snart ska ja iväg till stan o handla upp ALLA mina pengar verkligen ( & förmodligen en del av mammas ) :D . det var verkligen ett tag sen man shoppa ! :o . kan berätta en kort sammafattning av helgen ;

lördag; det blir att sova hos elin & vi ska dricka mängder av vatten verkligen, lr hur :L & antagligen chips oså på det :)
söndag; CUP I ÅTVIDABERG ! :) första matcherna i min nya svart/vita dress :) #10<3 hoppas på en toppen dag o det kommer det bli ! :L

nu ska ja kila iväg .

lyssna & lär , missa i chansen .

yoooooooo!

skolan idag var väääldigt bra , :) elin o ja har kommit på att torsdagar är en elin&casandra dag o det är sånna saker man gillar ! (y)
kom nyss hem från emm , & det var toppen där . manikyr ( om man nu kan kalla helt vanligt nagellack för manikyr :) ), kladdkakssmet med varma hallon o glass , yummi , & mucka med vecorevyn m.m :) så har dagen varit , och den har varit fruktansvärt bra (y) .
imorgon är jag ledig från plugget , skönt . ska till tandläkaren i typ , hm , 10 min . sen shoooopppa :) . höhö, me like .

men ni får ha det så bra , och jag återkommer kan ja lova :L

helloo guys !

idag spenderades dagen med bella juu :) hihi , det va kul kul kul ! kanske inte ska ta upp exakt allt vi gjorde ? :) ääsch, bäst ja skiter i allt (i)
men dagen har gått super segt idag! nu har ja suttit o pratat i telefon i en timme , sånt som fördriver tiden när man har tråkigt liksom :) ser fram emot imorgon, ska till emma då :) jätte länge sen sist så det ska bli toppen ! love yaa


& elin, hoppas du blev glad !

bjuder på en bild :
.

a material woooooorld .

ah , rubriken bygger på att jag just nu lyssnat på den låten så ah .
idag började dagen med att jag vaknade upp själv juu :D utan att någon behövde väcka mig , för shakira räknas ju inte ? :) ah okej , det var hon som väckte mig :/ men upp , det kom ja iaf :)
dagen rullade på braaaa, ganska segt bara på typ so:n o så . men bella o ja jobabr såå bra (y)
gick hem till emilia sen , det va ett tag sen o den dagen är fanimej oförglömlig x) haha , lurade på henne att vi skulle köpa färdiglagad potatis, köttbullar & sås . hahah , men ah . det gick o äta iaf . sedan svullade vi lite chips vilket har blivit som en del av vardagen när man e med henne :) . spelade sen typ pingis i 2½ timma :L . & jag totally ääääägde ut henne . aldrig sett en sån dålig förlorare i hela mitt liv asså . illa :) .
garv vart det mkt av jaaaaaaa, haha . trötthet på hög nivå o humor på låg nivå , då blir det succé :)
kom hem för ett tag sedan & nu blir det sängeeeen :)
takecare

helt slut !

"solen tar kol på mig"
men veckan blir ;

- måndag - blev ju bara en slapp-dag med emma först , sen sola med mamma !
- tisdag - emilia på hög nivå ! & sånt stuff gillar jag mycket ! vi får klara oss själva med :L + ingen träning :( knät (6)
- onsdag - ledig , hitta på något nån ? :) just det , pappa drar till candada då !
- tosdag - kanske spenderar dagen med emm ? :) kul om så vore !
- fredag - blir typ gårn med fridus lr något sånt kul :)
- lördag - jag åker troligtvis till elin & sover där ! väldigt uppskattat , månader sen sist :(
- söndag - vaknar ju hos elin & cup sen i åtvi :) :)

kommer bli toppen det här :) hihi<3
puss!


tjuuu (L)

jääävlar va det snöar ute :o hihi , mysig inledning på detta inlägg juu :)
idag har min dag endast bestått av skolan ( so far ) . men snart kmer emma oså , det blir nog kul :) hööhö .
sen kommer mamma hem vid nie o vi åker o solar (y)

bellab ! ja tkr vi ska spendera mer tid tsm ! vi har faktist ganska lika humor ändå :L hiih .
puss!


back on track .

vad ska man säga ?
jag heter casandra , för ni har ju säkert glömt det , för så aktiv har jag ju faktist inte varit de senaste , hm , månaderna :) men nu är casandra baack on traack again :D

idag har jag mestadels spenderat min dag med millan oså , vi har deppat , för vi har dåligt samvete! och tro mig, ni vill inte veta varför !
men ah iaf , vi vaknade klockan 11 lr något sånt , o då keka vi frukost sen film :) ( high school musical 3 ) härlig film alltså ! :) ah , jag kom ju hem frö en stund sen oså , & snart kommer mamma hem o vi ska keeeka från pizzan sen sola :)
 
grattis världens sötaste idag med, och underbaraste!elin, älskade (y)

RSS 2.0