Min fredag

I Fredags fick jag ta farväl av mina gulliga skitungar i lekis. Aaah, kommer sakna dem!
Slutade runt klockan 2. Fick blommer av Karolina och massa teckningar som ungarna hade målat åt mig. Det kommer jag spara som minne!
När jag kom hem så tog jag det lugnt, skönt det också! Men klockan 7 stack jag ner till stationen för att möta Bellaplutt. Vi gick då till statoil och mötte Emil och Joakim sen gick vi tillsammans till gårn. Ganska mycket folk där så det var kul! Inte varit där på säkert 8 veckor så det var på tiden! Satt mest och prata och skratta med Ann som verkligen livar upp stämningen på gårn. VILKEN KVINNA! Haha..
Runt 10 tiden så blev vi trötta så jag, Bella, Jocke och Emil stack hem till mig. Blev då hungriga så vi slängde i oss lite tacos! MUUUUUMS. Sen spenderade vi kvällen med att kolla på film och ligga och snacka ända till klockan halv 5 då vi alla däckade på stört! Sjukt skönt att bara somna när man är sådär vråltrött!
Idag vaknade vi dock vid 9. Blääääääää. Dom drog hem ganska tidigt så då gjorde jag i ordning mig lite snabbt och sen åkte mamma, jag och pappa till Vimmerby. Kollade lite i affärer men fastnade mest inne på expert där jag hittade endel systemkameror. Me want, me want.. Det blir troligtvis så om sådär 2-3 veckor, love my daddy.
Sen kollade vi lite på friggebodar. Ska nämligen skaffa en i sommar så jag får liksom ett eget litet hus ute på trädgården. Där ska vi ha livat sen kompisar! Aa, sen drog vi hem efter att ha ätit kebab också!
Klockan 5 kom Viktor, Anton och Emilia och hämtade upp mig och vi stack till horn. Kollade på Lovisa som var med i Hornyver (en musikal som hålls i Horn en gång om året). Mega duktig var hon och alla dessutom! :) Sen kom pappsen och hämtade mig och nu ska jag hoppa i säng tror jag.

Förresten, har ni släckt lamporna idag på "Earth Hour"?
Jag själv var inte hemma så jag kunde inte tänka på det just då!
slänger in en skabb bild oxå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0